Reppu Väritoive rummutettu ENNAKKOMYYNTI

ENNAKKOMYYNTI: REPUT TOIMITETAAN TILAUSJÄRJESTYKSESSÄ AIKAISINTAAN JOULUKUUN PUOLiVÄLISSÄ, VIIMEISTÄÄN TAMMIKUUN LOPUSSA RIIPPUEN TILAUSTEN MÄÄRÄSTÄ. PYRIMME ILMOITTAMAAN AIKATAULUSTA TARKEMMIN, KUN ENNAKKOMYYNTI PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 15.11. KAIKKIIN REPPUIHIN TILATAAN NAHAT ERIKSEEN, JOTTA TURHALTA VARASTOLTA VÄLTYTÄÄN, SIKSI TILAUKSIA PÄÄSTÄÄN TEKEMÄÄN VASTA, KUN NAHAT SAAPUVAT. Jos kiinnostuit tilaamaan repun väritoiveena, ota yhteys myyjään sähköpostilla cobblerina@gmail.com saadaksesi värikartan nahoista. Reppua valmistetaan ainoastaan pinnaltaan rummutetuista nahoista.

Tämä reppu on Espanjassa parkittua lehmän nahkaa, jonka pinta on rummutettu. Pinta hylkii hyvin likaa ja on helppo pitää puhtaana.

Reppu on tilava ja sisällä on läppäritasku, johon mahtuu 13 ja 15 tuuman läppärit. Laukun suulta läpän alta löytyy vetoketju sekä sisältä vetoketjullinen tasku. Lisäksi Repun molemmissa sivuissa on vetoketjulliset taskut. Tämä Reppu soveltuu mainiosti painavampaankin kantamiseen vaikkapa työkäyttöön tai viikonlopun reissuun matkatavaroiden mukaan ottamiseen.

Repun selkä ja pohja on tuettu lisäämään selässä kantamisen mukavuutta sekä luomaan repulle ryhtiä. Läpässä on helppokäyttöinen nepparikiinnitys, jolla saa läpän pysymään mukavasti paikallaan.

Reppu on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Iittalassa. Sen on ommellut ja suunnitellut Cobblerinan yrittäjä Sanna.

Repun mitat: 39 korkeus x 35 syvyys x 17 leveys cm

Suuaukko: 33 x 7 cm

Pohja: 17 x 33 cm

Sisätaskun mitat: 17 x 24 cm

Sivuilla olevien taskujen mitat: vetoketju 17 cm pussi 15 x 25 cm

Olkahihnojen pituudet säätövälillä: 55 - 80 cm

450.00 €
Please select variants first