KAUPPA


Tilaukset käsitellään mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä.

Cobblerina pyrkii välttämään tuotteiden tarpeetonta valmistusta, siksi suurin osa tuotteista tehdään, kun tilaus tulee. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset seitsemän arkipäivän sisällä. Kaikki Cobblerinan tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Cobblerinan tuotteille on myönnetty sekä Avainlippu- että Design flom Finland -merkki.

​Postituskulut Suomessa veloituksetta.

​Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, ei koske mittatilaustuotteita, kuten esimerkiksi toiveväreissä tehtyjä tuotteita. Palautustilanteessa ota yhteys myyjään cobblerina@gmail.com.

Maksun voi suorittaa joko Pay Pal -tunnuksilla, Visa ja Mastercard -korteilla tai verkkopankkiostona.

​Valmistamme myös mallistomme laukkuja toiveväreissä, jos varastostamme löytyy halutun väristä nahkaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos valmiista väreistä ei löydy sopivaa. Isojen laukkujen (Reppu, Shopper, iso Rusettilaukku ja iso London-laukku) kohdalla, voimme myös tilata haluamasi väristä nahkaa. Tällöin laukku tulee maksaa ennen nahan tilausta ja laukun toimitusaika on 3-6 viikkoa riippuen nahkatilauksen saapumisesta. Emme veloita toiveväreistä lisämaksua.

Tutustuthan ennen tilausta tarkempiin toimitusehtoihin. Jos jotain kysyttävää herää voitte ottaa yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse:

Cobblerina/ Sanna Niskanen

0400486824 tai cobblerina@gmail.com