DOGLERINA

by Cobblerina

Doglerina on asustemerkki Cobblerinan tuotemerkki, tästä syystä Doglerinan verkkokauppa löytyy Cobblerinan sivuilta. Doglerina syntyi ajatuksesta tehdä Cobblerinan laukkujen valmistuksesta ylijäävistä nahkapaloista jotain uutta ihanille karvakavereillemme. Pantoja on valikoimissa kolmea eri kokoa ja useita värejä. Jokaisen kaulapannan mukana tulee irrotettava rusetti, jonka värin ja koon saat itse valita.

Erikokoisia pantoja on testattu eri-ikäisillä alaskanmalamuuteilla ja ne on todettu kestäviksi vahvan koiran käytössä. Kaulapantoja ei tule koskaan käyttää vetourheilussa, vaan siihen tarkoitukseen tulee hankkia erikseen soveltuvat valjaat. Vahdithan koiria aina niiden käyttäessä mitä tahansa kiinteää pantaa, ettei esimerkiksi koirien leikki aiheuta vaaratilanteita.

Valikoimissa on myös keltaiset pannat ja rusetit, jotka viestivät kansainvälisesti antamaan tilaa koiralle/koirakolle. 

Mukavia hetkiä kaulapannan värien valinnan parissa!

Doglerinan tuotteissa toteutetaan samoja toimitusehtoja kuin Cobblerinan tuotteissa. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (ei koske mittatilaustuotteita). Postituskulut ovat Suomessa ilmaiset. Katso lisätietoja toimitusehdoista alla olevasta painikkeesta.

Jos toiveissasi on esimerkiksi pidempi kaulapanta tai jokin väri, jota verkkokaupasta ei tällä hetkellä löydy laita viestiä doglerina@gmail.com.

SEURAA DOGLERINAA

facebook

instagram