INFO SOMEVAIKUTTAJILLE


Mukavaa, että olet kiinnostunut Cobblerinasta. Jos haluat tehdä yhteistyöstä kanssamme, niin varmistathan, että seuraavan listan kohdat täyttyvät ennen kuin otat yhteyttä asian tiimoilta.


*Olet seurannut Cobblerinaa jo pidempään joko Facebookissa tai Instagramissa.

*Pidät aidosti Cobblerinan tuotteista ja brändistä sekä saattaisit myös ostaa ja suositella tuotteita ilman yhteistyötäkin.

*Kotimaisuus, laatu sekä kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja sinulle ja se näkyy yhteistyövalinnoissasi. Meille on tärkeää, ettemme näy samoissa mainosyhteyksissä esimerkiksi halpavaateketjujen kanssa.

*Sinulla on yli 2000 seuraajaa joko Facebookissa tai Instagramissa. Seuraajat ovat luonnollisia seuraajia, ei ostettuja käyttäjätilejä. Seuraajista 80 % on suomalaisia naisia, tämä on tärkeää siksi, että Cobblerinan kohderyhmä ovat naiset, emmekä ole tällä hetkellä kiinnostuneita laajentamaan ulkomaan kauppaan.


Jos nämä kohdat täyttyvät ja olet kiinnostunut yhteistyöstä, niin ota yhteyttä Cobblerinaan sähköpostilla cobblerina@gmail.com tai täytä alla oleva yhteydenottolomake. Tällä hetkellä teemme yhteistyönä kukkaro- ja korvakoruarvontoja vastaavaa tuotepalkintoa vastaan. Emme anna laukkuja esiteltäväksi emmekä arvottavaksi.